Wanted: haastateltavia proseminaarityöhön 31.3. mennessä3

Oletko työskennellyt aikuisille suunnatun digitarina-pajan vetäjänä? Ovatko tarinat liittyneet osallistujien oman työn tai organisaation kehittämiseen? Millaisia kokemuksia ja tarinoita on syntynyt? 

Teen Jyväskylän Avoimen yliopiston aikuiskasvatustieteen aineopintoihini liittyen proseminaarityötä aiheesta, miten informaalisti arkityössä opittua saadaan näkyväksi koko työyhteisölle.

Olen kiinnostunut tutkimaan, voisiko digitaalinen tarinankerronta olla yksi hyvä menetelmä ja työskentelytapa myös henkilöstön osaamisen kehittämisessä – ennen kaikkea tehdä näkyväksi ja jakaa arkityöstä nousevat kokemukset ongelmalähtöisen oppimisen lähtökohdaksi.

Olen innostunut aiheesta oman työni kehittämisen kautta, sillä toimin Jyväskylän yliopistossa henkilöstökouluttajana tieto- ja viestintätekniikassa sekä haluan hyödyntää oppijoita aktivoivia menetelmiä. Kootaan siis aikuisten työelämään liittyvät digitarina-kokemukset yhteen!

Ota yhteyttä: hannelera@gmail.com

ja sovitaan tuokio teemahaastattelulle verkossa. Toivon yhteydenottoja viimeistään maaliskuun loppuun mennessä ja haastattelutuokiot voidaan sovitella maalis-huhtikuulle.

Hannele Rajaniemi

Katselukerrat: 125

Vastaa tähän

Jäsenet

Ryhmät

Tietoja

Merkki

Lataa...

© 2019   Created by Hanna Mehtonen-Rinne.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot