Hyödyllisiä ohjelmistoja

Videoeditointi

WeVideo

Ilmainen verkkosovellus videoeditointiin tarjoaa monipuoliset editointimahdollisuudet, mm. useita ääni- ja videoraitoja. Sovelluksessa on myös valmiiksi tarjolla musiikki- ja äänitehostevaihtoehtoja käytettäväksi omiin tarinoihin.

Ilmaisversiossa tallennustila, eksportointiaika/kuukausi sekä eksportoidun videon resoluutio on rajoitettu, maksullisissa käyttäjätilivaihtoehdoissa kaikkea saa lisää. Oppilaitoksille tarjolla omat lisenssit.

iMovie

Valokuvien ja videon editointiin soveltuva yksinkertainen perusohjelma, joka tulee valmiina Mac OS käyttöjärjestelmien mukana.

Windows Live elokuvatyökalu
Windowsin oma editointiohjelma. Elokuvatyökalu soveltuu esitysten luomiseen valokuvista ja videoista. Yksi ääniraita erillisten äänitiedostojen tuomiseen.

Windows Movie Maker 2,6
Valokuvien ja videon editointiin soveltuva yksinkertainen perusohjelma. Windowsin "vanha" editointiohjelma joka on ladattavissa myös uudempiin versioihin. 

 

Open Shot

Ilmainen editointiohjelma Ubuntun käyttöjärjestelmälle.

PhotoStory 3

Ilmainen ja erittäin helppo ohjelma digitaalisen tarinan tekemiseen. Sallii kertojanäänen nauhoittamisen suoraan ohjelmalla kuvien "päälle". Erillinen ääniraita musiikille tai muille taustaäänille.
 

Creaza

Creaza on helppo verkkopohjainen työkalu, jolla voidaan editoida kuvia ja videoita, luoda sarjakuvaa, lisätä ääntä, musiikkia ja muita tehosteita. Suppeampi, mutta silti kattava versio ohjelmasta on ilmainen. Oppilaitoksille tarjolla omat lisenssit.

Äänieditointi

Audacity
Ilmaisohjelma äänitiedostojen äänittämiseen ja editoimiseen.

Kuvankäsittelyohjelmat

Gimp

llmaisohjelma digitaaliseen kuvankäsittelyyn. 

 

Paint.net
Ilmaisohjelma digitaaliseen kuvankäsittelyyn. 

Jäsenet

Ryhmät

Tietoja

Merkki

Lataa...

© 2019   Created by Hanna Mehtonen-Rinne.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot