Ilmaisia aineistoja netissä

Hakumoottorit

Let's CC: CC-sisällön hakumoottori


Valokuvia

Flickr: Yhteisöllinen valokuvien jakopalvelu, josta voi etsiä kuvia teemoittain. Monet kuvista ovat käytettävissä Creative Commons -lisenssin ehdoilla, ja voit rajata hakusi pelkästään CC-aineistoon.

 

FreeFoto.com ja Stock xchng: Valokuvia ei-kaupalliseen tarkoitukseen.  


Wikimedia Commons:
 Valokuvia ja muita kuvia teemoittain järjestettynä. Yhteisö jakaa vain aineistoa, joka on vapaasti käytettävissä joko Creative Commons- tai vastaavan lisenssin nojalla ai esimerkiksi tekijänoikeuksien vanhenemisen vuoksi.

Svenska litteratursällskapet i Finland

Metropolian Museum of Art

Public Domain Collections: sivustosta löytyy linkkejä useampaan avoimeen kuva-arkistoon.

Musiikkia ja ääntä

Ylen TehostoMonenlaisia äänitehosteita kuunneltavissa ja ladattavissa ilmaiseksi. Vapaasti käytettävissä ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ylen Tehosto on hiljattain muuttanut Freesound-palveluun, ja laajentaa arkistoaan parhaillaan.

Soundbible: Monenlaisia äänitehosteita ilmaiseksi. Ei vaadi kirjautumista. 

 

Legal Music for Videos: Creativecommons.org on koonnut oman listan sivuista, josta löydät vapaasti käytettävää musiikkia. Listalta löytyy mm. Free Music Archive, ccMixterJamendo ja moni muu hyvä sivusto.

Inkompetech: Vapaasti käytettävää musiikkia, jossa oma "soundtrack"-osasto. 

 

Freesound: Käyttäjien tekemiä ja jakamia äänitehosteita ja -klippejä. Freesoundin ääniklipit ovat kaikki vapaasti käytettävissä Creative Commons lisenssin nojalla. Vaatii kirjautumisen.

 

SoundCloudKäyttäjien tekemää ja jakamaa musiikkia ja muita ääniklippejä. Osa aineistosta on vapaasti tai tietyin ehdoin käytettävissä Creative Commons -lisenssin nojalla, ja voit tehdä hakuja rahaten ne CC-aineistoon. Vaatii kirjautumisen.

 

 

Jäsenet

Ryhmät

Tietoja

Merkki

Lataa...

© 2019   Created by Hanna Mehtonen-Rinne.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot