Digitaalisen tarinankerronnan kurssi Turun Kirjan talolla 16.-17.5.2015

DIGITAALINEN TARINANKERRONTA – Oman elämän tutkiskelua ja taltiointia digitaalisen median tarjoamin ilmaisukeinoin

Kirjan talolla Turussa on taas mahdollisuus tutustua digitaaliseen tarinankerronnan lähtökohtiin, sovellusmahdollisuuksiin ja ilmaisukeinoihin. Viikonloppukurssin aikana jokainen osallistuja työstää oman pariminuuttisen digitarinan omaelämänkerrallisesta aiheesta.

Edellytyksenä kurssille osallistumiseen on oma kannettava tietokone. Et tarvitse koneellesi erityisohjelmia, sillä käytämme videoeditointiin ilmaista selainpohjaista WeVideo -sovellusta. Jos sinulla on käytettävissäsi kuulokkeet, ota ne mukaan. Skanneri ja digitaalinen äänitallennin ovat käytettävissä kouluttajan puolesta.

Kurssilla on opetusta lauantaina ja sunnuntaina kello 9–17 (välissä lounastauko). Kahvia ja teetä on tarjolla kummankin päivän aikana, lounas on omakustanteinen.

Kurssin hinta on 200 euroa (Kirjan talon jäsenet/opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 180 euroa). Ryhmäkoko on max. 10 ihmistä. Ilmoittautuminen 30.4. mennessä sähköpostitse: pirita.juppi@glokaali.org.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse maksuohjeet sekä ennakko-ohjeet oman tarinan ideointiin ja työpajaan valmistautumiseen.


Kurssin kouluttajana toimii Pirita Juppi, FT, journalismin opettaja, digitaalisen tarinankerronnan kouluttaja (Osuuskunta Glokaali).

Ks. myös kurssin Facebook-tapahtuma.Katselukerrat: 141

Kommentti

Sinun tulee olla Digital Storytelling Finland:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Digital Storytelling Finland

Jäsenet

Ryhmät

Tietoja

Merkki

Lataa...

© 2019   Created by Hanna Mehtonen-Rinne.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot